Odorizante auto - California Scents

despre_odorizanteauto

Intrebari Frecvente

 • In cat timp ajunge coletul dupa ce am plasat comanda ?
  Coletul ajunge in maxim 2-3 zile lucratore. In cazul in care comanda dumneavoastra a fost plasata pana in ora 16, coletul va fi plasat la oficiul postal in ziua respectiva, in caz contrar va fi plasat urmatoarea zi la prima ora.
  Odorizantele California Scents se pot ridica si din Bucuresti intr-o zona stabilita de comun acord cu unul dintre operatorii nostrii.
 • Care sunt costurile transportului ?
  Costul transportului este 6 lei, cu livrare prin Posta Romana. In cazul in care cumparati 5 sau mai multe produse, transportul este asigurat gratuit de noi.
  Transportul prin FanCourier este disponibil doar la cerere si este suportat de Client. Costul este intre 20-30 Lei, In functie de cantitatea de odorizante comandata.
 • Daca nu sunt multumit de produs il pot returna ?
  In cazul in care nu sunteti multumit de : calitatea produsului, modul in care a ajuns, sau s-au facut greseli de catre noi produsul se schimba sau se returneaza contravaloare lui, taxele postale fiind suportate de noi.
 • Care este cea mai buna aroma ?
  Avem pe stoc doar cele mai bune arome, special alese pentru gusturile fiecaruia. Va rugam vizualizati aromele disponibile, treceti cu mouse-ul prin dreptul fiecareia si vi se va afisa o mica descriere din care va veti putea da seama cum este aroma respectiva. Daca aveti alte intrebari referitoare la arome, puteti folosi formularul de contact .
 • Care este comanda minima ?
  Cumanda minima este 2 bucati.
 • Vreau sa devin distributor, ce trebuie sa fac ?
  Folositi datele de la sectiunea contact pentru a intra in legatura cu noi. Vom discuta personal cu fiecare persoana care doreste sa devina distribuitor.
 • Este neaparat sa fiu persoana juridica pentru a fi distributor ?
  Nu. Colaboram atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice.