Odorizante auto - California Scents

Odorizante Auto California Scents

California Scents este unul dintre cei mai mari distribuitori de odorizante auto din intreaga lume. Datorita calitatii deosebite ale acestor odorizante, vanzarile au crescut foarte mult in ultima perioada, de aceea, s-au extins prin partneriate, cu diverse companii in toate tarile lumii.

odorizante auto

Noi Sweet Air Distribution SRL reprezentam California Scents in Romania, scotand la vanzare aceste minunate odorizante la cele mai mici preturi de pe piata si oferind diverse bonusuri clientilor fideli.

Distribuitori California Scents

Cautam distributori pentru odorizantele auto California Scents in toata tara. Suntem dispusi sa colaboram cu : magazine auto, spalatorii auto, service-uri auto chiar si persoane fizice, atata timp cat rapundeti la seriozitatea noastra cu aceiasi moneda. Avantajul colaborarii cu noi este acela ca puteti beneficia de reduceri substantiale la cantitati mai mari de odorizante, permitandu-va astfel sa le vindeti si dumneavoastra la un pret rezonabil. La vanzarile en-gros comanda minima este de 36 bucati aromele putand fi alese dupa preferintele dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de detalii, cineva este acolo sa raspunda intrebarilor dumneavoastra 24/7.

Detalii Firma:

  • Sweet Air Distribution SRL
    Nr.R.C: J24/28/2011
    C.U.I: RO27063540
    Adresa sediu: Str. George Enescu Nr 7/19, Baia Mare, Maramures